10-25W

Rikstone  amplifiers


Tämän teholuokan vahvistimet toteutetaan yleensä vuorovaihevahvistimina (Push Pull), joissa on vähintään 2 pääteputkea vuorovaihekytkettynä. Biasoinniksi voidaan valita joko kiinteä (fixed bias) biasointi tai katodibiasointi (Cathode bias). Tämä on erittäin yleinen teholuokka tämän päivän putkivahvistimissa, sillä teho riittää hyvin bändisoittoon jopa raskaskätisen rumpalin kanssa.


Aika yleinen pääteputkipari näissä vahvistimissa on joko EL84- tai 6V6-pari.  EL84 edustaa soundiltaan enemmän brittihenkistä (VOX) ja 6V6 taas enemmän pohjois-amerikkalaista tyyliä (Fender, Gibson)


Näihin vahvistimiin on mahdollista liittää lukuisia erilaisia toiminteita kuten kaiku, tremolo, efektilooppi, VVR, Master volume, CUT jne. Myös erilaiset esiasteratkaisut ovat suosittuja kanavien yhdistämisineen. EQ-voidaan helposti totetuttaa 3-alueisena, koska vahvistimessa on enemmän vahvistusta.


Tarkempia ominaisuuksia rakentamistani tämän teholuokan vahvistimista vahvistimista löytyy vahvistinmalleista tai Harrastussivuiltani.


Suosittuja malleja ovat olleet:


- Rikstone C15

- Rikstone C24d

- Rikstone C24 CW


Soundinäytteitä:


Rikstone C24d Reverb 1 (Draggin' Bros. soittaa Rockabillya)

Rikstone C24d Reverb 2 (John Howdy and his Fin-A-Billies soittaa Rockabillya)

Rikstone C18 yhdessä  Catalinbread Belle Epoch kaiun kanssa

      Rikstone

  ALV tunnus:  2696321-9

  VAT number: FI26963219

  Phone: +358 40 547 9757

  e-mail: amps@rikstone.fi


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept